ХИМАЛАЙСКА СОЛ

Лампа от хималайска сол
Лампите от хималайска сол не само излъчват красиви, богати цветове за топла и приветлива атмосфера, но имат и много полезни за здравето свойства. Знаете ли, че една хималайска лампа в дома или офиса, подобрява по естествен начин качеството на въздуха в помещенията като създава здравословни отрицателни йони.
Как точно действат лампите с хималайска сол?
Самата лапма не генерира отрицателни йони. Солта обаче е хигроскопична и привлича водните молекули от въздуха.Тъй като не генерират отрицателни йони, хималайските соли се нуждаят от източник на топлина, за да се ускори изпарението и да се образуват отрицателни йони.

Лампата от хималайска сол има много ползи за здравето. Поставете такава лампа в стаята си за прочистване на синусите, докато спите, защото точно тогава защитните ви сили са в покой и са най-податливи на благотворното влияние на хималайската сол. Лампите с хималайска сол намаляват количеството на електромагнитното замърсяване, неизменно за работните ви помещения, праховото съдържание и пренасяните по въздуха вируси и бактерии. Сложете солена лампа до себе си и когато се нуждаете от по-висока концентрация. Тя йонизира въздуха (освобождава отрицателни йони), което помага при редица заболявания: редуцират симптомите на астма, алергии, бронхит, синузит и др. дихателни проблеми; намаляват главоболието и мигрената, чувството на умора и безсънието. 
Освен за допълнителен комфорт и приятна обстановка, поставете лампите в близост до телевизори и компютри, около пушачи, в офиси с климатик, всъщност навсякъде, където искате да възстановите или запазите качеството на натуралния чист въздух. Те създават успокояваща атмосфера, която улесняват релаксацията, намалява стреса и увеличават концентрация, помагат за баланса на физическа, духовна, емоционална и психическа енергия.

  • Лампи от хималайска сол

  • Арома-лампи от хималайска сол

  • Свещници от хималайска сол

  • Арома-свещници от хималайска сол

  • Дуо-кристали от хималайска сол

  • Хималайска сол 

При нас може да намерите различни продукти

от Хималайска сол!

Лампа от хималайска сол